Efectes del COVID-19

Estimats socis/es,

Ens posem oficialment en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de com ens afecten els últims esdeveniments relacionats amb el COVID-19.

Com tots vosaltres ja sabeu, el passat divendres 13 de Març,  a Masella es van veure obligats a tancar sobtadament l´estació.
Lamentant-ho no sabeu quan per part nostra, i davant la impossibilitat de desenvolupar la nostra activitat no ens queda altra opció que posar punt final a la temporada d´esquí 19/20.

Per primer cop en la nostra història tan personal com en els nostres 19 anys de club, no podrem fer cursa social, ni segurament festa final de temporada, però no patiu.. trobarem la manera de que tots els vostres fills/es tinguin el diploma i medalla d´aquesta temporada!!

És per tot  això, que durant les setmanes vinents, estarem molt pendents de com evoluciona la situació extraordinària que estem vivint i us anirem informant de com procedirem al club.

Desitgem que tot torni a la normalitat lo abans possible i que ens puguem acomiadar fins la temporada vinent de la millor manera!!

Club Vall Ceretana!