Opcions Vall Ceretana

Al Club Vall Ceretana sempre hem tingut molt clar que l´esquí és un esport familiar. En aquest sentit, ens hem caracteritzat sempre per ser molt flexibles.

El nostre calendari comença a partir del pont de la Puríssima, sempre i quan les condicions meteorològiques i l´estat de la neu ens ho permetin.

La temporada inclou els caps de setmana des del pont fins el 7 d´abril, i també les vacances escolars de la setmana de Nadal i Reis.

En la mateixa temporada teniu diverses opcions a triar:

  • Temporada sencera: inclou els 43 dies d´esquí de la temporada.
  • Pack de 20 dies de lliure elecció: dins tota la nostra temporada podeu triar els 20 dies que millor se us adaptin (incloent-hi des del pont de la Puríssima, Nadal i Reis)
  • Pack de 10 dissabtes o diumenges de lliure elecció (sempre el mateix dia, dissabte o diumenge). A partir de dissabte 12 de gener o diumenge 13 de gener i fins a finals de temporada, es poden triar 10 dels 13 dissabtes o diumenges.
  • Cursets puntuals: Curset de Puríssima, Curset de Nadal o Curset de Reis.

En tots els casos s´ha de pagar una quota de soci. Pot ser o bé individual, per un nen; o en el cas de ser dos o més germans, la familiar. Aquesta quota inclou tots els tràmits del club: inscripció, tràmits de forfaits, entrada a totes les festes i events organitzats pel club, tràmits targeta de soci, descomptes especials…

Sempre esquiem a l´estació de  Masella i l´horari dels cursets sempre és de 9h a 14h. A mig matí fem una paradeta per esmorzar (sobre les 11h). Sempre aconsellem que els més petits portin alguna cosa a les butxaques per esmorzar.

Els grups sempre estan formats per edats i nivells, i la ràtio és en funció de l´edat i nivell d´esquí.
Comencem amb nens que tenen ja complerts els tres anys i tenim nens de totes les edats fins als 16-17 anys. I aquells que tenen inquietuds de continuar esquiant, però ja formant part de l´equip de monitors, poden fer el curset de preparació.

Els nens/es sempre van en els mateixos grups, de manera que cada dia que pugin a esquiar, no cal avisar, a les 8.55h han d´anar a buscar el seu monitor, que controla els dies d´assistència.

Cal ser puntual ja que els grups surten a les 9.05h.

Al llarg de tota la temporada s´organitzen diverses activitats pre-esquí i/o events, que són gratuïts per formar part del club. És la manera en què els nens/es no només coincideixin a pistes sinó que també es relacionin en un altre ambient, creant així més llaços any rere any, ja que van coincidint al llarg de les temporades en els mateixos grups.