Filosofia

El Club d´esquí Vall Ceretana neix a l´any 2000, com a resultat a una demanda no coberta en les activitats portades a terme per les diverses associacions esportives en l´entorn de l´esquí.

Ofereix un servei integral a la família en un àmbit lúdic-esportiu. El nostre màxim objectiu es oferir una formació de l´esquí amb rigor i qualitat, però en la seva faceta més lúdica i divertida.

La pràctica esportiva dins d´un ambient diferent al habitual, la convivència amb companys a la muntanya, son instruments educatius de gran valor per a la formació de tots els nens i joves.

El nostre treball es centra en oferir tots els nostres recursos necessaris per a dinamitzar, organitzar i desenvolupar tot tipus d´activitats i programes per a qualsevol grup, contribuint a la formació integral dels alumnes, mitjançant tots els recursos actuals que ens diferencien com a organització de qualitat dins el sector, amb més de 20 anys d´experiència.

Esquiem a l´estació de Masella i comencem amb nens de tres anys i fins als 18 anys, incloent-los en el programa de pre-monitoratge.

Els grups s´organitzen tant per edats com per nivells tècnics, de tal manera que podem garantir una òptima progressió per tots els nostres grups. A part d´ensenyar als més petits, també organitzem cursets de perfeccionament per als pares, així com cursets més especialitzats.

Però això no es tot, paral·lelament, el club d´esquí Vall Ceretana, sempre tenint molt en compte la part social, ofereix diferents activitats lúdiques fora les pistes d´esquí, com poden ser, festes, espectacles, sopars, gimcanes,… amb aquest esperit de millora i innovació constant que fa que mantinguem un ambient d’il·lusió i confiança entre tots els pares-fills, monitors i responsables.

Les nostres oficines, situades a la avinguda Catalunya, 47 de Puigcerdà, un local ampli on ens permet atendre amb comoditat a tots els nostres socis y a la vegada organitzar un mercat d´ocasió de material d´esquí entre els mateixos i on poder realitzar alguna activitat i inclús clases teòriques dins del mateix curset d´esquí.

Un altre dels serveis que oferim dins del club d´esquí, és la organització de setmanes blanques a mida, tan per a grups de families del club com per a centres escolars.
En aquest sentit, oferim un servei completament adaptat a les necessitats de cadascú, tan a nivell de l´estació d´esquí, carga horaria de classes, activitats complementaries,…

Paral-lel al club d´esquí, i desde ja fa 10 estius, vem iniciar un nou projecte, el «SUMMER CAMP«, colonies d´estiu durant el mes de juliol. Colonies on es combinen a la perfecció l´oci, l´esport, la convivencia, conseguint així fer nous amics i iniciant-los a la pràctica d´activitats molt interessants i divertides, tot aixó amb entusiasme i sempre en anglés, amb monitors exclusivament nadius.

Degut al gran èxit i sota petició per part dels més veterans, ja fa dos estius vem ampliar fronteres i el nostre últim repte va ser Camp Beaumont, un campament al sud d´Anglaterra. Ja fa dos estius que petits grups de joves amb un responsable dels nostre equip, s´integren dins del campament amb joves de tot el mon. Un campament amb una experiència de més de 40 anys.. Cada estiu reuneix en els seus 7 centres nens des dels 6 i fins als 18 anys.