Club d'esquí a Masella

Club Vall Ceretana

  • Inici
  • Opcions Vall Ceretana

Opcions Vall Ceretana

TRIA L´OPCIÓ QUE MÉS S´ADAPTA A LES NECESSITATS FAMILIARS!!

Al Club Vall Ceretana sempre hem tingut molt clar que l´esquí és un esport familiar. En aquest sentit, ens hem caracteritzat sempre per ser molt flexibles.

El nostre calendari comença a partir del pont de la Puríssima, sempre i quan les condicions meteorològiques i l´estat de la neu ens ho permetin.

La temporada inclou els caps de setmana des del pont fins el 7 d´abril, i també les vacances escolars de la setmana de Nadal i Reis.

En la mateixa temporada teniu diverses opcions a triar:

  • Temporada sencera: inclou els 43 dies d´esquí de la temporada.
  • Pack de 20 dies de lliure elecció: dins tota la nostra temporada podeu triar els 20 dies que millor se us adaptin (incloent-hi des del pont de la Puríssima, Nadal i Reis)
  • Pack de 10 dissabtes o diumenges de lliure elecció (sempre el mateix dia, dissabte o diumenge). A partir de dissabte 12 de gener o diumenge 13 de gener i fins a finals de temporada, es poden triar 10 dels 13 dissabtes o diumenges.
  • Cursets puntuals: Curset de Puríssima, Curset de Nadal o Curset de Reis.

En tots els casos s´ha de pagar una quota de soci. Pot ser o bé individual, per un nen; o en el cas de ser dos o més germans, la familiar. Aquesta quota inclou tots els tràmits del club: inscripció, tràmits de forfaits, entrada a totes les festes i events organitzats pel club, tràmits targeta de soci, descomptes especials…

Sempre esquiem a l´estació de  Masella i l´horari dels cursets sempre és de 9h a 14h. A mig matí fem una paradeta per esmorzar (sobre les 11h). Sempre aconsellem que els més petits portin alguna cosa a les butxaques per esmorzar.

Els grups sempre estan formats per edats i nivells, i la ràtio és en funció de l´edat i nivell d´esquí.
Comencem amb nens que tenen ja complerts els tres anys i tenim nens de totes les edats fins als 16-17 anys. I aquells que tenen inquietuds de continuar esquiant, però ja formant part de l´equip de monitors, poden fer el curset de preparació.

Els nens/es sempre van en els mateixos grups, de manera que cada dia que pugin a esquiar, no cal avisar, a les 8.55h han d´anar a buscar el seu monitor, que controla els dies d´assistència.

Cal ser puntual ja que els grups surten a les 9.05h.

Al llarg de tota la temporada s´organitzen diverses activitats pre-esquí i/o events, que són gratuïts per formar part del club. És la manera en què els nens/es no només coincideixin a pistes sinó que també es relacionin en un altre ambient, creant així més llaços any rere any, ja que van coincidint al llarg de les temporades en els mateixos grups.

Contacte


Telèfon. 667 605 251
Email. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça Avinguda Catalunya, 47
17520 PUIGCERDÀ
Segueix-nos.    

Patrocinadors

logo vwlogo max ricartlogo etllogo intecat 18logo vistlogo buff